يکشنبه، 12 فروردين 1397

کودکم در لباس پوشیدن مشکل دارد. چگونه می‌توانم او را تشویق کنم؟

پرسش :

کودکم در لباس پوشیدن مشکل دارد. چگونه می‌توانم او را تشویق کنم؟

پاسخ :
همواره در حین لباس پوشیدن، از او تمجید کنید و آفرین بگویید. اگر دارد لباسش را اشتباه می‌پوشد آن را برایش درست کنید. اگر تی‌شرت را پشت و رو پوشیده خیلی هم افتضاح نیست. با این وجود ممکن است کسانی که او را می‌بینند بخندند، پس آن را درآورید، درست کنید و دوباره بدهید تا بپوشد و نشانش دهید که پشت و رو بوده است. اگر نمی‌خواهد لباس را درآورد بگذارید در تن او بماند، بالاخره یاد می‌گیرد که درست لباس بپوشد.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

مطالب مرتبط:

آیا کودک پیش دبستانی باید هنگام شب لباس خواب بپوشد؟

آیا کودکم باید هر روز لباس‌های تمیز بپوشد؟

آیا کودکم در سن 5 سالگی باید بتواند خودش لباس بپوشد؟

کودک نوپایم کفش‌هایش را درست نمی‌پوشد. آیا آن‌ها برایش کوچک‌اند؟

چگونه می‌توانم کودک نوپایم را وادار کنم تا کفش بپوشد؟

باید کفش بِرِزنتی برای کودک نوپایم بخرم؟

آیا کودک نوپا کفش پنجه‌پهن لازم دارد؟

هرچند وقت یکبار باید پاهای کودک نوپایم را اندازه بگیرم؟

کودک نوپایم کفش‌هایش را نمی‌پوشد، چه‌کار می‌توانم بکنم؟

کودک نوپا چند جفت کفش لازم دارد؟