يکشنبه، 12 فروردين 1397

برای حمام کردن کودک، چه مقدار آب باید در وان بزرگ بریزیم؟

پرسش :

برای حمام کردن کودک، چه مقدار آب باید در وان بزرگ بریزیم؟

پاسخ :
هنگامی‌که کودک در آن نشسته است تا 8 سانتی‌متر آب کافی است. این مقدار آب هم برای بازی‌کردن و هم برای شستن او کافی است.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

چگونه می‌توانم زمان حمام‌کردن را برای کودکم لذت‌بخش‌تر کنم؟

آیا وسایلی وجود دارد، به کودک کمک کند تا بتواند در وان بنشیند؟

وقتی کودک می‌تواند بنشیند، می‌شود در وان تنهایش بگذارم؟

چه موقع کودکم می‌تواند خودش در وان بنشیند؟

چگونه مطمئن شوم که کودکم در وان احساس امنیت می‌کند؟

حالا که کودکم بزرگ‌تر شده است، می‌توانم آب وان را داغ‌تر کنم؟

چگونه می‌توانم کودک نوپایم را به وان بزرگ عادت بدهم؟