يکشنبه، 12 فروردين 1397

بهترین روش مسواک‌زدن برای کودکان چیست؟

پرسش :

بهترین روش مسواک‌زدن برای کودکان چیست؟

پاسخ :
مسواک‌زدن از بالا به پایین صحیح است، نه از کناره‌های دندان و حالت مسواک‌زدن به طرف لثه‌ها باید حالت دایره‌ای باشد. جلوی کودکتان مسواک بزنید تا او هم روش صحیح آن را یاد بگیرد.
تولیدکنندگان خمیردندان استفاده از خمیردندان برای کودکتان را به اندازه یک قطر کوچک یا یک نخود پیشنهاد می‌دهند.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

آیا خوب است، کودکم همراه کودک دیگری حمام کند؟

کودکم در حمام چه بازی‌هایی می‌تواند انجام دهد؟

چگونه کودکم را تشویق کنم که هر روز حمام کند؟

کودک نوپایم مایل نیست دست‌هایش را بشوید. آیا اهمیتی دارد؟

چگونه به کودک نوپایم عادت‌های مناسب بهداشتی یاد بدهم؟

آیا واقعاً لازم است از خمیردندان خاصی برای کودکم استفاده کنم؟

هرچند وقت یک‌بار دندان‌های کودکم را مسواک کنم؟

کودک چه نوع مسواکی باید داشته باشد؟

از چه موقع باید تمیزکردن دندان‌های کودکم را آغاز کنم؟