يکشنبه، 12 فروردين 1397

چگونه کودک را با چگونگی عبور از خیابان آشنا کنیم؟

پرسش :

چگونه کودک را با چگونگی عبور از خیابان آشنا کنیم؟

پاسخ :
به کودکتان تمرین راه‌رفتن از پیاده‌رو و عبور از خیابان را یاد بدهید. باید با هم از خیابان عبور کنید و دست او را محکم بگیرید. هرگز ندوید.

برایش توضیح دهید که:

• در حال پیدا کردن جای امن برای عبور از خیابان هستید.

• قبل از عبور از خیابان اطراف خود را خوب نگاه می‌کنید.

• همین‌طور که عبور می‌کنید بازهم مراقب هستید.

سرانجام او متوجه حرف‌های شما خواهد شد.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

کودکم چه موقع می‌تواند خودش از خیابان عبور کند؟

چگونه می‌توانم مطمئن شوم که هنگام دوچرخه سواری خطری کودکم را تهدید نمی‌کند؟

آیا کودک نوپایم آمادگی دوچرخه‌سواری‌کردن را دارد؟

پسرم با دوستانش بازی‌های خشن انجام می‌دهد. چه کاری کنم که خطری تهدیدش نکند؟

چگونه کودکم را از معرض سوء استفاده جنسی محافظت کنم؟

آیا باید درباره حرف‌زدن با غریبه‌ها، لازمه که به کودکم نکاتی را تذکر بدهم؟

چگونه به کودکم اجازه دهم که به من وابسته نباشد و هم او را از خطرات احتمالی دور نگه دارم؟

چگونه می‌توانم مسائل امنیتی را به کودکم یاد بدهم؟

اکنون که کودکم بزرگ‌تر شده است، از چه خطراتی باید آگاه باشم؟