يکشنبه، 12 فروردين 1397

آیا قدرت تکلم و حرف‌زدن دخترها با پسرها تفاوت دارد؟

پرسش :

آیا قدرت تکلم و حرف‌زدن دخترها با پسرها تفاوت دارد؟

پاسخ :
به طور متوسط دخترها زودتر از پسرها یاد می‌گیرند که حرف بزنند و دامنه لغت وسیع‌تری دارند. حتی نوزادان دختر زودتر از پسرها آغون‌واغون می‌کنند. با این وجود تحقیقات حاکی از آن است که مادران با نوزادان دختر بیشتر حرف می‌زنند. جالب این‌که نوزادان پسر بیشتر از دخترها گریه می‌کنند و خصلت شلوغ و پرسروصدا بودن آن‌ها تا دوران کودکی و نوجوانی هم ادامه دارد. دخترها بیشتر حرف می‌زنند و راحت‌تر از پسرها می‌توانند احساساتشان را بیان کنند.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

به کودکم درباره مسائل جنسی باید چه بگویم؟

چه موقع باید درباره مسائل جنسی به کودکم چیزهایی بگویم؟

آیا باید درباره مسائل جنسی به کودکم چیزهایی یاد بدهم؟

چگونه جلوی پسرم را بگیرم تا بازی‌های خطرناک جنگی انجام ندهد؟

آیا حقیقت دارد پسرها دیرتر از دخترها استفاده از توالت را یاد می‌گیرند؟

چگونه به کودکم کمک کنم تا از نگرش کلیشه‌ای جنسی اجتناب کند؟

آیا حقیقت دارد که نوزادان پسر بیشتر از نوزادان دختر گریه می‌کنند؟

آیا دختران و پسران در یک سن و همزمان با هم بُل می‌روند و راه می‌افتند؟

آیا همه‌ی پسرها ماجراجوتر و پردل و جرأت‌تر از دخترها هستند؟

چه چیزی موجب پدیدآمدن تفاوت‌های مربوط به رشد کودک می‌شود؟