يکشنبه، 12 فروردين 1397

چه اسباب‌بازی‌های جدیدی به کودک نوپایم بدهم؟

پرسش :

چه اسباب‌بازی‌های جدیدی به کودک نوپایم بدهم؟

پاسخ :
همان‌طور که راه‌رفتن کودک نوپا پیشرفت می‌کند، از بازی با اسباب‌بازی‌های چرخ‌دار مانند یک کامیون پر از بار یا قطار حیوانات که بتواند آن‌ها را پشت سر خود روی زمین بکشد و ببرد، لذت خواهد برد.

اکنون آمادگی دارد از انواع کتاب‌های تصویری مختلف لذت ببرد، اگرچه ممکن است خیلی بد آن‌ها را ورق بزند. در این مرحله بعضی از پازل‌های ساده را در اختیارش قرار دهید تا با قراردادن تکه‌های یک تصویر نامرتب در کنار هم، آن تصویر را بازسازی و سرگرم شود. می‌توانید این کار را همراه با هم انجام دهید، زیرا به کمک شما، نیاز خواهد داشت.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

کودکم در سن یک تا دو سالگی از انجام چه فعالیت‌هایی لذت خواهد برد؟

در یک تا دو سالگی دوره رشد و تحول کودک نوپایم چگونه است؟

کودک نوپا در هجده ماهگی باید چه مهارتهایی داشته باشد؟

آیا نشانه‌های استقلال، در کودک نوپا به وجود می‌آید؟

آیا کودک نوپایم آمادگی مداد دست گرفتن و رنگ‌آمیزی کردن را دارد؟

آیا کودکم آن‌قدر بزرگ شده است که از بازی‌کردن در پارک لذت ببرد؟

چه فعالیت‌هایی برای کودک نوپایم مناسب است؟

در طی 12 تا 18 ناهگی، رشد و تحول کودکم چگونه است؟

چگونه بازی به کودکم کمک می‌کند تا چیزی را یاد بگیرد؟

به کودکم درباره مسائل جنسی باید چه بگویم؟