يکشنبه، 12 فروردين 1397

چه موقع می‌توانم بگویم که کودکم راست دست، یا چپ‌دست است؟

پرسش :

چه موقع می‌توانم بگویم که کودکم راست دست، یا چپ‌دست است؟

پاسخ :
تا دو سالگی باید مشخص شود. البته بعد از آن هم احتمال دارد که او تغییر دست دهد. شاید تا 4 سالگی هم ثابت نباشد، و بعضی از چپ‌دست‌ها، گاهی ترجیح می‌دهند، بعضی از کارهایشان را با دست راست انجام دهند.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

کودک در سه سالگی باید چه مهارتهایی داشته باشد؟

چگونه متوجه شوم، کودکم آماده رفتن به مهدکودک است؟

چگونه می‌توانم تماشای تلویزیون را برای کودک دو- سه ساله‌ام محدود کنم؟

کودکم در دو - سه سالگی چندساعت باید تلویزیون تماشا کند؟

چه اسباب‌بازی‌هایی در دو - سه سالگی برای کودکم مناسب هستند؟

کودکم در دو - سه سالگی از انجام چه فعالیت‌هایی لذت خواهد برد؟

کودک در دو سالگی باید چه مهارتهایی داشته باشد؟

چون من چپ‌دست هستم، آیا کودکم هم چپ‌دست خواهد شد؟

چه اهمیتی دارد که کودکم چپ دست باشد؟

کودکم در سن یک تا دو سالگی از انجام چه فعالیت‌هایی لذت خواهد برد؟