يکشنبه، 12 فروردين 1397

کودکم در دو - سه سالگی چندساعت باید تلویزیون تماشا کند؟

پرسش :

کودکم در دو - سه سالگی چندساعت باید تلویزیون تماشا کند؟

پاسخ :
در این سن، تماشای برنامه‌های تلویزیونی یا فیلم ویدیوئی، نیم تا یک ساعت در روز می‌باشد. حتی برنامه‌های تلویزیونی، برای کودکان، می‌تواند به او آسیب برساند. چراکه تماشای تلویزیون به مدت طولانی او را خسته و کسل می‌کند، بر روی تناسب بدنی و جسمی‌اش تأثیر و حالت نشستنش را بدتر می‌کند، موجب می‌شود اضافه وزن پیدا کند، و فرصتی برای انجام کارهای دیگر، مانند صحبت‌کردن و بازی‌کرن نخواهد داشت، در نتیجه مهارت‌های اجتماعیش تضعیف می‌شود.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

کودک در سه سالگی باید چه مهارتهایی داشته باشد؟

چگونه متوجه شوم، کودکم آماده رفتن به مهدکودک است؟

چگونه می‌توانم تماشای تلویزیون را برای کودک دو- سه ساله‌ام محدود کنم؟

چه اسباب‌بازی‌هایی در دو - سه سالگی برای کودکم مناسب هستند؟

کودکم در دو - سه سالگی از انجام چه فعالیت‌هایی لذت خواهد برد؟

کودک در دو سالگی باید چه مهارتهایی داشته باشد؟

چون من چپ‌دست هستم، آیا کودکم هم چپ‌دست خواهد شد؟

چه موقع می‌توانم بگویم که کودکم راست دست، یا چپ‌دست است؟

چه اهمیتی دارد که کودکم چپ دست باشد؟

کودکم در سن یک تا دو سالگی از انجام چه فعالیت‌هایی لذت خواهد برد؟