دوشنبه، 5 شهريور 1397

حکم همراه داشتن طلا برای مرد

پرسش :

همراه داشتن طلا برای مرد مخصوصاً برای فروشندگانی که شغل آنها طلافروشی است در نماز چه حکمی دارد؟(مثلاً طلا را در جیب خود بگذارد).

پاسخ :
همراه داشتن طلا اشکال ندارد.
منبع: leader.ir

احکام مرتبط:

مدال‌های طلا که ورزشکاران مرد به گردن شان می‌آویزند، چه حکمی دارد؟ آیا با آن حال می‌ توانند نماز بخوانند؟

آیا پسر می تواند قبل از بلوغ از طلا استفاده کند؟

حکم پوشیدن لباسی که در آن طلا و نقره به کار رفته چیست؟ و نماز خواندن با آن لباس برای مردان و زنان چه حکمی دارد؟

اگر شک کند که انگشتر یا لباسش از طلا است، نماز خواندن با آن چه حکمی دارد؟

اگر شخصی نمی‌دانسته که استفاده از طلا برای مرد باعث باطل شدن نماز می‌شود؛ حکم نمازهای خوانده شده، چیست؟

استفاده مردان از طلای سفید، زرد و پلاتین به صورت انگشتر، گردنبد و مانند آن در نماز چه حکمی دارد؟

استفاده از طلا برای مردان به مدت کوتاه، مانند لحظه عقد چه حکمی دارد؟

استفاده مردان از طلا بدون قصد زینت و بدون این که دیگران ببینند، آیا اشکال شرعی دارد؟

استفاده از پلاتین به عنوان انگشتر و گردنبند و امثال آن برای مرد چه حکمی دارد؟ و آیا باعث بطلان نماز می‌شود؟