جمعه، 24 اسفند 1397

بستن شیر آب در حال وضو

پرسش :

بستن شیر آب در حال وضو چه حکمى دارد؟

پاسخ :
همه مراجع: اشکال ندارد.[۱]
تبصره. بعد از آنکه شستن دست چپ تمام شد، اگر به شیر آب دست زده شود و آب وضو به رطوبت شیر غلبه نکند و با آن مسح انجام گیرد، وضو باطل مى شود، لذا بهتر است همیشه بعد از آب ریختن روى صورت یا دست ها و قبل از دست کشیدن، نخست شیر آب بسته شود و سپس روى صورت یا دست ها، دست کشیده شود.[۲]

 پی نوشت ها:
[۱] – امام، استفتائات، ج ۱، س ۳۴؛ العروه الوثقى، ج ۱، افعال الوضو، م ۴۳؛ نورى، استفتائات، ج ۲، س ۴۳؛ خامنه اى، اجوبه، س ۱۱۲٫
[۲] – العروه الوثقى، ج ۱، افعال الوضو، م ۵٫

منبع: احکام وضو، غسل و تیمم (مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)، سید مجتبى حسینى، نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه ها، دفتر نشر معارف، 1387.