جمعه، 24 اسفند 1397

شستن سه بار صورت و دست ها در وضو

پرسش :

آیا شستن سه بار صورت و دست ها، وضو را باطل مى کند؟

پاسخ :
همه مراجع: شستن سه مرتبه صورت و دست راست، به قصد وضو حرام است؛ ولى وضو را باطل نمى کند و اگر دست چپ را سه مرتبه بشوید، مسح او اشکال پیدا کرده و وضو را باطل مى سازد.[۱]

 پی نوشت:
[۱] – امام، استفتائات، ج ۱، س ۳۵؛ صافى، جامع الاحکام، ج ۱ س ۹۰؛ فاضل، جامع المسائل، ج ۱، س ۱۱۳؛ مکارم، استفتائات، ج ۱، س ۶۱ و ۶۴؛ نورى، استفتائات، ج ۲ س ۳۹ ؛ دفتر: سیستانى، بهجت، خامنه اى و وحید.

منبع: احکام وضو، غسل و تیمم (مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)، سید مجتبى حسینى، نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه ها، دفتر نشر معارف، 1387.