جمعه، 24 اسفند 1397

درب اتاق فرزند باید باز باشد

پرسش :

آیا درب اتاق فرزندان و پدر و مادر در صورتی که اتاق جدا دارند لزوماً باید بسته باشد؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام سیدعلیرضا تراشیون (کارشناس و مشاور تربیت کودک و نوجوان):

خیر؛ درب اتاق فرزندان و پدر و مادر باید در موقع خواب باز باشد. پدر و مادر فقط در موارد خاص اجازه دارند که در اتاق خود را ببندند که آن هم باید سریع باز شود؛ زیرا هر چیزی که پشت در بسته اتّفاق می‌افتد، حسّاسیّت ایجاد می‌کند. این حالت فقط مختص پدر و مادرها نیست؛ بلکه اگر بچّه نیز یک مرتبه به اتاق برود و در را قفل کند، این حسّاسیّت در والدین هم به وجود می‌آید.

 البتّه در دین ما توصیه‌ شده است که اگر بچّه‌ها بیدار شدند و دیدند که در اتاق پدر و مادر بسته است، باید اجازه بگیرند و وارد شوند.