سه‌شنبه، 25 تير 1398

پرداخت هزینه تجهیز میت از اصل ترکه

پرسش :

الف. برای کفن و دفن و مراسم ختم روز سوّم، هفتم و چهلم در مسجد و بر مزار دو شخص فوت شده، مالی مصرف شده است، آیا والدین زن مرحومه و والدین مرد مرحوم، مجاز هستند از اثاثیه منزل، مقداری به فروش برسانند و هزینه‏‌های یاد شده را برداشت کنند؟ ب. چنان‌چه برای تقسیم میراث مرحومین فوق، مورد دیگری هست و از قلم افتاده، لطفاً ما را راهنمایی فرمایید؟

پاسخ :
الف. مخارج کفن و دفن به طور متعارف از ترکه برداشته می‌‏شود.
ب. در مسأله تفصیلی ‏است که در رساله مذکور است.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.