سه‌شنبه، 25 تير 1398

تحقق نشوز زن در صورت خروج از منزل بدون اذن شوهر | استفتاء پنج

پرسش :

ما زن و شوهری هستیم که دارای چهار فرزند پسر بودیم، یکی از آنان در جبهه شهید شد و شوهرم اجازه داده بود که من برای جنگ‌زدگان و جبهه و دوختن لباس برای ایشان کمک کنم و من هم این کارها را انجام می‌‏دادم و گاهی هم در مراسم شهدا شرکت می‏کردم، اما اخیراً شوهرم می‌‏گوید که دیگر راضی نیستم خانه‏‌داری را رها کنی، آیا اطاعت از شوهر واجب است؟ اگر واجب است چنان‌چه در خانه بمانم فکر شهادت فرزندم مرا رنج می‌‌‏دهد و ممکن است برای سلامتی من مضر باشد، آیا در این صورت باز اطاعت از او لازم است یا خیر؟

پاسخ :
در غیر واجبات، خروج زن از منزل، منوط به اجازه شوهر است و با امید بستن به الطاف خداوند متعال نسبت به شهید و بازماندگان او خاطر خود را تسلی دهید. انشاالله موفق باشید.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.