سه‌شنبه، 25 تير 1398

تعطیل نمودن اداره قبل از اتمام وقت

پرسش :

در شرکت نفت و سایر ادارات، کارگران و کارمندانی هستند که پس از تمام شدن کارشان و البته قبل از این‌که هشت ساعت وقت آنان تمام شود تعطیل کرده، به منزل می‏‌روند و می‌‏گویند ما کارمان را زودتر تمام می‏‌کنیم و زودتر می‏‌رویم، این زود رفتن باعث عدم دقت در کارهای محوله می‌‏شود. آیا به نظر حضرت‌عالی اشکالی در حقوق آنان پیدا نمی‌‏شود و ساعاتی را که زودتر به منزل می‏‌روند حقوق‌شان حلال است یا حرام؟

پاسخ :
اگر خلاف مقررات استخدامی عمل می‌‏کنند نسبت به مقدار تخلف از حقوق، حق ندارند.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.