سه‌شنبه، 25 تير 1398

جواز توکیل وکیل درصورت اطلاق وکالت

پرسش :

اگر زوج یا زوجه برای ازدواج به کسی وکالت دهند و آن وکیل هم به کس دیگر تا به عاقد برسد؛ آیا عاقد باید وسایط را در متن عقد ذکر کند یا نه؟ و اگر نکرد تکلیف چیست؟ و در فرض فوق، عقد به این صورت خوانده شده است: زوّجت موکلتی فلانه موکلی فلاناً علی المهر المعلوم. قبلت لموکلی فلانٍ علی المهر المعلوم (عاقد هم یکی بوده است).

پاسخ :
مانع ندارد و عقد صحیح است مگر آنکه زوجین اجازه توکیل به وکیل نداده باشند.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.