سه‌شنبه، 25 تير 1398

حجب حرمانی اولاد از احفاد | استفتاء شش

پرسش :

پسری پیش از پدر فوت می‌‏کند و فرزندانی دارد، برادران آن پسر پس از مرگ پدرشان به‏ فرزندان او سهمی نمی‌‏دهند، آیا فرزندان این پسر که‏ قبل از پدر فوت نموده از جد خود ارث می‏‌برند یا خیر؟

پاسخ :
اگر فرزندی که قبل از پدر فوت کرده مال داشته ‏است فرزندان او از آن مال ارث می‏‌برند ولی ترکه پدر [جدّ] به فرزندان او می‌‏رسد و با وجود فرزند «نوه» ارث نمی‌‏برد.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.