سه‌شنبه، 25 تير 1398

عدم سقوط حق حضانت به سبب نشوز زن

پرسش :

زن ناشزه‏‌ای که خودش خانه شوهر را ترک کرده و به خانه پدرش رفته، آیا می‌‏تواند با استفاده از حق حضانت، دختر بچه چهار ساله خود را که در خانه شوهرش است، جبراً تحویل بگیرد؟ آیا شوهر موظف است که کسوه و نفقه بچه را نیز به مادرش بدهد؟

پاسخ :
نشوز زن موجب سقوط حق حضانت نمی‌‏‌شود، ولی پدر ملزم نیست کسوه و نفقه بچه را به دست مادر بچه بسپارد.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.