پنجشنبه، 27 تير 1398

لزوم عمل به مقررات | استفتاء یک

پرسش :

بنده حدود نوزده سال دارم و بزرگ خانواده خویش می‌‏باشم، پدرم به شهادت رسیده و سرپرستی خانواده به عهده من واگذار گردیده و بعد از شهادت پدرم از آنجا که علاقه زیادی به سپاه داشتم، عضو رسمی سپاه شدم و حدود چهار ماه است که در سپاه خدمت می‌‏کنم و قبل از این‌که وارد سپاه شوم می‏‌گفتم به مسایل و مشکلات خانوادگی نیز با وارد شدن در سپاه می‌‏توانم برسم، ولی بعد از مدتی دیدم زندگی و سرپرستی برادرهای کوچکتر را نمی‌‏توانم انجام دهم، زیرا کار سپاه طوری است که کمتر می‌‏شود به این مسایل توجه داشت و برادر دیگرم که هفده سال دارد خیلی به مسایل خانوادگی کم توجه و بی اهمیت است و مادرم که یک زن می‌‏باشد، نمی‌‏تواند به کارهای بیرونی برسد و فقط می‌‏تواند به کارهای درون خانه رسیدگی نماید؛ بنابراین، من تصمیم دارم از سپاه به ‏خاطر این مسایل بیرون بیایم و در سپاه هم تعهد پنج ساله داده‌‏ام و از طرف دیگر می‌‏گویند که اگر من الآن بخواهم از سپاه بیرون بروم مخالف حکم امام در سپاه است. لطفاً نظر شریف خود را در این زمینه بیان فرمایید؟

پاسخ :
لازم است طبق مقررات سپاه عمل کنید.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.