پنجشنبه، 27 تير 1398

وظیفه بیمه‌گر در ارایه خدمات به بیمه‌گذار

پرسش :

در مرغ‌داری این‌جانب بعضی از برادران افغانی مشغول به کار هستند و حق بیمه آنان را بیمه‏‌های اجتماعی دریافت می‌‏کند، ولی در مقابل آن چون افغانی هستند، هیچ‏‌گونه خدماتی مطابق کارگران ایرانی به آنان نمی‌‌‏دهد؛ لذا این کارگران می‌‏گویند که شرعاً ما راضی نیستیم حق بیمه از ما کسر شود و در مقابل آن عوض یا خدمتی به ما داده نشود. باتوجه به این‌که من مجبورم قسمتی از سهم بیمه را از این کارگران دریافت کنم، لطفاً بفرمایید با علم به عدم رضایت ایشان، پرداخت آن به اداره بیمه چه صورت دارد؟

پاسخ :
در پرداخت حق بیمه و عرضه کردن خدمات به بیمه شدگان باید طبق مقررات عمل شود.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390