چهارشنبه، 2 مرداد 1398

آثار مترتب بر شرط ضمن عقد در خصوص تعیین مسکن

پرسش :

شخصی زنش در ضمن عقد شرط کرده که حق مکان داشته باشد و اکنون شوهر آن زن قدرت این که در آن شهری که زن می‏خواهد زندگی کند ندارد و باید به ده برود و سکونت نماید و هیچ گونه قدرتی ندارد که مطابق میل عیالش زندگی نماید در این صورت حق نفقه و کسوه و مکان را تا چه اندازه دارد؟

پاسخ :
آیت الله العظمی سید محمد رضا گلپایگانی (ره)
«شوهر باید طبق شرط عمل کند و زن را در مکان مورد نظر بگذارد و مخارج و نفقه و حقوق واجبه او را بدهد. 1372/01/02»

منبع: مجمع المسایل (2)، دار القرآن الکریم، قم، چاپ چهارم، 1372 ش، ج 2، ص 183.