چهارشنبه، 9 مرداد 1398

اثبات زنا از طریق غیر شرعی و حصول علم برای قاضی از آن

پرسش :

در صورت عدم جواز تعقیب و تجسس اگر چنانچه تعقیب شده و در بازجوئی ها و احیانا با مواجهه بین آنان اعتراف به زنا نموده یا با قرائن جرم محرز و کیفر خواست صادر گردد آیا برای دادگاه جایز یا واجب است آنها را محاکمه و پس از گرفتن اقاریر اربعه و یا احراز جرم از قرائن دیگر حکم صادر نماید یا خیر؟

پاسخ :
آیت الله العظمی محمد علی اراکی (ره)
«اگر برای قاضی جریمه متهم احراز شود موظف است مبادرت به صدور حکم مناسب نماید اگرچه ورود به تحقیق از طریق غیر مجاری شرعی بوده باشد. 1369/20/03»

منبع: مرکز تحقیقات فقهی حقوقی قوه قضاییه