چهارشنبه، 9 مرداد 1398

اثر جنون زوج یا زوجه در احصان طرف دیگر

پرسش :

مردی که زنش مجنونه شده اگر زنا کند محصن است یا خیر و نیز زنی که شوهرش مجنون شده اگر زنا دهد محصنه است یا خیر؟

پاسخ :
آیت الله العظمی سید محمد رضا گلپایگانی (ره)
«در مورد سوال چنانچه مجنون و مجنونه در امر زناشوئی متعارف هستند یعنی تمکن از مقاربت غدواً و رواحاً حاصل است حکم احصان مترتب است و الا نه. 1372/01/02»

منبع: مجمع المسایل (1)، دار القرآن الکریم، قم، چاپ چهارم، 1372 ش، ج 1، ص 545.