پنجشنبه، 24 مرداد 1398

مصرف مبالغ اهدایى براى حسینیه در احداث حسینیه اى دیگر

پرسش :

مبلغى توسط اهالى محل جهت نوسازى حسینیه اهدا شد ولى کسى که این مبلغ را تحویل گرفته است تصمیم دارد در محل دیگرى حسینیه اى احداث نماید آیا کار او جایز است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: در فرض مزبور هرگاه کمک کنندگان براى نوسازى حسینیه پرداخته اند باید در همانجا مصرف شود مگر این که خود آنان مجدداً رضایت به مصرف در جاى دیگر بدهند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1389.