جمعه، 25 مرداد 1398

گرفتن مبلغى به عنوان بیمه حضرت ابوالفضل (ع)

پرسش :

گروهى از مؤمنین براى برنامه هاى فرهنگى و جذب منابع پولى، طرحى به نام بیمه ى حضرت ابوالفضل (علیه السلام) ریخته اند و افرادى به مدت حداقل یک سال عضو شده و متعهد مى شوند که بابت حق بیمه مبلغى را ماهیانه پرداخت نمایند. آیا این نوع بیمه جایزاست؟

پاسخ :
بسمه تعالى: کار یاد شده صحیح نیست و حتماً باید تعطیل شود. مردم هم اگر چیزى را نذر امام یا امام زاده اى مى کنند، خودشان آن را در جاى خود مصرف کنند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانی (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه ‌السلام، 1389.