شنبه، 23 شهريور 1398

یک اذان براى دو نماز مقرون به هم

پرسش :

اگر شخصى نماز مغرب و عشاء را با هم بخواند اذان گفتن براى نماز عشاء چه قبل و چه بعد از نافله و تعقیبات نماز مغرب چه حکمى دارد؟ همچنین در نماز ظهر و عصر؟ (چه در نماز فرادا و چه در نماز جماعت)

پاسخ :
بسمه تعالى: در صورتى که نماز مغرب و عشا را یکجا بخواند اذان براى عشاء ساقط است. مگر اینکه فاصله زیاد باشد. والله العالم

​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.