چهارشنبه، 10 مهر 1398

نماز جماعت بر روى میز و صندلى و یا فرادى و کامل؟

پرسش :

شخصى اگر به جماعت نماز بخواند نمى تواند به طور معمول بنشیند و خود را به امام جماعت برساند لذا از میز و صندلى استفاده مى کند ولى اگر فرادى نماز بخواند مى تواند به آرامى و به طور معمول بنشیند تکلیف او چیست؟

پاسخ :
بسمه تعالى: نماز را به صورت فرادى بخواند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.