پنجشنبه، 25 مهر 1398

نپرداختن بهای آب و ... توسط مستأجر و قطع آن

پرسش :

مستأجرى به علّت نپرداختن بهاء آب و برق و گاز و تلفن باعث شده است که آن اداره انشعابات را قطع کند و اکنون پس از اتمام اجاره و تحویل منزل نمى توانم از منزل استفاده کنم آیا مى توانم اجرة المثل این ایام را از مستأجر مطالبه کنم؟

پاسخ :
بسمه تعالى: مستأجر مزبور فقط بدهکار مبالغ مصرفى آب، برق و گاز و تلفن است و نیز هزینه وصل برعهده مستأجر است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.