پنجشنبه، 25 مهر 1398

برداشت تنخواه در مقابل طلب از شرکت

پرسش :

مبلغى به عنوان تنخواه گردان نزد کارمند یک شرکت بوده، در پایان همکارى، شرکت از پرداخت حقوق و پاداش قانونى سرباز مى زند آیا این فرد مى تواند در مقابل طلب خود آن وجوه را بردارد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: طرف نمى تواند از محل آن وجوه برداشت کند، باید مسأله نزد حاکم شرع طرح شود پس از ثبوت بدهى شرکت به طرف، و نپرداختن وى، با اجازه حاکم مى تواند از آن وجوه برداشت کند مگر این که این راه به روى او بسته باشد در این صورت مى تواند طلب خود را از آن بردارد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.