پنجشنبه، 25 مهر 1398

ادعاى شرکت بعد از فروش زمین

پرسش :

پس از خرید چند قطعه زمین با پروانه ساخت و پلاک ثبتى و شماره قطعه، شخصى پیدا شده که مدعى است شریک فروشنده بوده و سهم خود را طلب مى کند آیا او باید حق خود را از فروشنده بگیرد یا از خریداران؟

پاسخ :
بسمه تعالى: ابتدا باید این شخص شراکت خود را به نحو مشاع ثابت کند و یا ثابت کند که این قسمت فروخته شده معیناً سهم او بوده است. اگر شراکت به صورت مشاع ثابت شد در این صورت شریک نمى توانسته بدون اجازه شریکش ملک را بفروشد لذا مى تواند سهم خود را از زمین از فروشنده مطالبه کند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.