سه‌شنبه، 21 آبان 1398

دیه شکستگى در گوشه اى از مهره هاى کمر

پرسش :

اگر گوشه مهره اى از مهره هاى ستون فقرات شکسته شود ولى خمیدگى یا ناتوانى از نشستن یا ایستادن ایجاد نشود آیا دیه کامل بر آن مترتب مى شود؟

پاسخ :
بسمه تعالى: در مورد شکستگى یک گوشه مهره اى از ستون فقرات در صورتى که بهبودى پیدا کند دو روایت است: اوّل: یک سوم دیه دوم: صد دینار. ولى همگى در جایى است که شکستگى اثرى در راه رفتن یا نشستن بگذارد و در مورد سؤال هیچ کدام از اینها تحقق نیافته است، بنابراین مورد ارش و حکومت است و بهتر این است که نوعى مصالحه کنند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.