سه‌شنبه، 21 آبان 1398

رجوع زوج پس از طلاق و عده

پرسش :

زنى در دادگاه با ادعاى مجهول المکان بودن زوج و عسر و حرج درخواست طلاق مى دهد و پس از طى مراحل قانونى و شرعى طلاق جارى شده و عده هم گذشته ولى از زوج چیزى ظاهر نشده است. پس از عده زن ازدواج کرده و داراى فرزند است، حال آیا زوج قبلى حق رجوع دارد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اگر طلاق مزبور به حکم دادگاه شرع انجام گرفته باشد و شرایط طلاق رعایت شده باشد پس از عده حق رجوع ندارد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.