سه‌شنبه، 21 آبان 1398

طلاق به خاطر سوء رفتار و اعتیاد

پرسش :

در زندگى مشترک یک بار دعوا پیش آمده که زوج زوجه را زده و به او توهین کرده است، خانواده زوجه مدعى اعتیاد زوج هستند، ولى آزمایش ها منفى بوده و دادگاه او را از اتهام اعتیاد تبرئه کرده، حال زوجه تمکین نمى کند، آیا مى تواند به خاطر سوء رفتار و اعتیاد زوج خود را مطلقه سازد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: در فرض سؤال که اعتیاد ثابت نشده و درگیرى یک بار هم نشانه سوء رفتار نیست نمى تواند خود را مطلقه سازد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.