سه‌شنبه، 21 آبان 1398

وکالت در طلاق در صورت ازدواج مجدد و عقد براى محرمیت

پرسش :

اگر زوج به زوجه در صورت ازدواج مجدد، وکالت بر طلاق دهد اگر زوج به جهت محرمیت با دختر بچه اى با اجازه از ولى عقد موقت بخواند آیا زوجه مى تواند خود را مطلقه نماید؟

پاسخ :
بسمه تعالى: وکالت مزبور ناظر به ازدواجى است که در حباله شوهر بماند و از نوعِ ازدواج موقت آن هم با بچه منصرف است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.