سه‌شنبه، 21 آبان 1398

محدود شدن زوج با قید طلاق زوجه با توافق طرفین

پرسش :

در عقد ازدواج طرفین توافق کردیم که زوجه حق طلاق داشته باشد حال که زندگى با مشکلات عدیده روبرو شده و من قصد طلاق دارم زوجه ام مى گوید باید با رضایت من باشد آیا این درست است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: قرارداد مزبور که همسر نیز در طلاق سهمى داشته باشد بر خلاف شرع است و طلاق در دست مرد است، البته مرد نباید بدون جهت بنیان خانواده را متلاشى سازد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.