سه‌شنبه، 21 آبان 1398

طلاق و ادعاى زوج بر یائسه نبودن زوجه

پرسش :

در زمان طلاق در دادگاه زوجه ادعا مى کند که یائسه و یا غیر مدخوله است و زوج سکوت مى کند و دادگاه طلاق بائن مى دهد. پس از اجرا و ثبت طلاق زوجه ادعا و ثابت مى کند که یائسه نبوده و یا مدخوله بوده آیا طلاق باطل است و یا تبدیل به طلاق رجعى مى شود؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اگر این طلاق در طهر غیر مواقعه و با شرایط همراه بوده اگر طلاق به صیغه أنت طالق اجراء شده طلاق رجعى واقع مى شود و اگر شرایط جمع نبوده طلاق باطل است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.