جمعه، 24 آبان 1398

احکام حج | وصیت به حج: سوال ده

پرسش :

اگر کسی از رفتن به حج عاجز و ناتوان باشد و وصیت کرده که پس از فوت او حج به جا آورند و بعد خود وی کسی را نایب گرفته تا در زمان حیات او برای او حج انجام دهد در این صورت، آیا لازم است که به وصیت سابق او عمل شود، یا آن که وصیت او لغو می‌شود؟

پاسخ :
بسمه تعالی: اگر آنچه که وصیت کرده بود حجة الاسلام باشد، وصیت او لغو می‌شود، والله العالم.

​​​​​​​​​​​​​​منبع: استفتائات حج، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (ره)، قم: دارالصدیقه الشهید، ۱۳۸۴.