جمعه، 24 آبان 1398

احکام حج | میقات‌های حج: سوال بیست و چهار

پرسش :

بر فرض آن که شخص مذکور عمره‌اش، عمره تمتع بود که پس از آن اعمال حج را هم به جا آورده است و به شهر و دیار خویش باز گشته است، آیا حج فعلی او مجزی از حجة الاسلام واجب که بر ذمّه اوست، می‌باشد؟

پاسخ :
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​بسمه تعالی: در مورد سؤال چنانچه شخص می‌توانست به مسجد شجره برود و احرام را از آنجا تجدید کند و این کار را نکرد حجی که انجام داده به عنوان حجة الاسلام واجب او محسوب نمی‌شود و بنا بر احتیاط، باید در سال بعد آن را اعاده نماید، والله العالم.

​​​​​​​منبع: استفتائات حج، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (ره)، قم: دارالصدیقه الشهید، ۱۳۸۴.