شنبه، 25 آبان 1398

احکام حج | محرّمات در حج: سوال نود و یک

پرسش :

اگر روی سر مرد محرم رطوبتی باشد که اگر صبر کند تا برای وضو گرفتن سرش خشک شود وقت نماز از دست خواهد رفت، در این صورت آیا می‌تواند سرش را با چیزی همانند دستمال خشک کند؟

پاسخ :
بسمه تعالی: خشک کردن آن موقوف به استفاده از دستمال و مثل آن نیست و خشک کردن آن با دست نیز امکان دارد، والله العالم.

​​​​​​​​​​​​​​منبع: استفتائات حج، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (ره)، قم: دارالصدیقه الشهید، ۱۳۸۴.