يکشنبه، 26 آبان 1398

احکام تقلید | مسائل متفرقه تقلید: سوال نه

پرسش :

شخصى به قصد قربت، عبادتى را انجام داده ولى طبق فتواى مجتهدى که از او تقلید مى کرده باطل بوده است، بعد از فوت این مجتهد به مجتهد اعلم بعد از او رجوع کرده است؛ حال اگر عمل مذکور بر طبق فتواى مجتهد دوّم صحیح باشد، آیا اعاده لازم دارد؟

پاسخ :
در فرض سؤال، اعاده لازم نیست.

​​​​​​​منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.