يکشنبه، 26 آبان 1398

احکام تقلید | بقاء بر تقلید میت: سوال دو

پرسش :

اینجانب پس از رحلت حضرت امام (رحمه الله) تعدادى از مسائل را به آیت الله اراکى (رحمه الله) رجوع کرده ام، آیا مى توانم در آن مسائل به فتواى ایشان باقى باشم؟

پاسخ :
اگر اعلمیت امام (رحمه الله) نزد شما محرز باشد، باید در تمام مسائل بر تقلید ایشان باقى بمانید.

​​​​​​​منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.