چهارشنبه، 25 دی 1398

احکام بانوان | مسائل متفرقه: سوال نه

پرسش :

خانمى چند ماه است در ایام عادتش دو روز خون مى بیند و بعد از آن تا روز هفتم نه در ظاهر و نه در باطن خونى نمى بیند سپس در روز هفتم اثر کمى مشاهده مى کند و تمام مى شود آیا فقط دو روز را باید حیض قرار دهد یا مجموع هفت روز را؟ و با توجه به این که پس از دو روز غسل کرده و نمازش را مى خواند اگر شوهر با او هم بستر شود آیا کفّاره دارد؟

پاسخ :
آن دو روز حکم حیض را نداشته و روزهاى بعد از آن نیز احکام حیض را ندارد. بلکه احکام استحاضه را دارد و بر شوهر او کفّاره واجب نیست.

​​​​​​​منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد دوم، قم: امیر العلم، 1383.