دوشنبه، 21 بهمن 1398

احکام نماز | نماز مستحبی: سوال دو

پرسش :

کسى که به جهت عذرى نمى تواند نماز شب را در وقت آن بخواند آیا بهتر است قبل از وقت بخواند یا قضاى آن را بعداً بخواند؟ و نیز فرموده اید: مسافر و کسى که براى او سخت است نافله شب را بعد از نصف شب بخواند، یا ترس دارد که در وقت آن بیدار نشود، آیا اول شب آن را بخواند بهتر است یا قضاى آن را بجاى آورد؟

پاسخ :
در هر دو صورت بهتر آن است که قضاى آن را بجاى آورد.

​​​​​​​​​​​​​​منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد دوم، قم: امیر العلم، 1383.