دوشنبه، 21 بهمن 1398

احکام روزه: سوال شانزده

پرسش :

اگر دکترها در مورد روزه گرفتن بیمارى اختلاف نظر داشته باشند، وظیفه چیست؟

پاسخ :
باید خود شخص جهت تشخیص موضوع چند روز روزه بگیرد اگر ضرر نداشت باید روزه بگیرد والا روزه گرفتن بر او واجب نیست و چنانچه قبل از رسیدن رمضان سال آینده بهبودى حاصل شود، باید روزه هایى را که نگرفته قضا کند والاّ قضا لازم نیست ولى باید براى هر روز یک مدّ یعنى ده سیر طعام از گندم یا جو یا نان به فقیر بدهد.

​​​​​​​​​​​​​​منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد دوم، قم: امیر العلم، 1383.