دوشنبه، 21 بهمن 1398

احکام خرید و فروش: سوال شانزده

پرسش :

زمینى مال صغیر است و مردم قصد دارند جهت بناى غسالخانه خریدارى کنند، قیم صغیر فروش آن را متوقف بر اجازه حضرتعالى کرده است آیا اجازه مى فرمایید؟

پاسخ :
بطور کلى چنانچه قیمومت قیم شرعى به نحو مطلق بوده و فروش زمین نیز به مصلحت صاحب زمین (مولى علیه) باشد مانعى ندارد. ولى نظر بر این که این جانب از جزئیات مورد سؤال اطلاع ندارم لذا از اجازه معذورم، ولى شما در صورت نیاز و لزوم به حاکم شرع یا کسى که نماینده او در منطقه است و از جزئیات آن اطلاع دارد مراجعه کنید.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد دوم، قم: امیر العلم، 1383.