دوشنبه، 21 بهمن 1398

احکام مسائل متفرقه | استفتاء سی‌ و هشت

پرسش :

شخصى ادعاى ملاقات با امام زمان را مى کند و به نام سیر و سلوک و تهذیب نفس راههایى را مطرح مى کند و زمانى را هم تعیین کرده که مى گوید امام زمان (عج) در آن تاریخ ظهور خواهد کرد و معتقد است روایت کذب الوقاتون، دیگر باطل شده است، لطفاً نظر خود را در این باره بیان کنید.

پاسخ :
ما فعلاً موظف هستیم به تکلیف خود در زمان غیبت که فقهاى عظام براى ما معین مى کنند عمل کنیم و این نوع کارها معمولاً انگیزه هاى مادى و گاهى سیاسى دارد و کذب این سخن تا وقتى که او معین کرده روشن مى شود. لذا مؤمنین باید مواظب این توطئه ها باشند و در دامان این افراد سودجو و مغرض نیافتند و دین و دنیاى خود را تباه نسازند و از مؤمنین و شیعیان جدا نشوند که منشأ فرقه بهائیت هم همین امور بوده است.

​​​​​​​​​​​​​​منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد دوم، قم: امیر العلم، 1383.