سه‌شنبه، 22 بهمن 1398

احکام حدود الهی | انکار بعد از اقرار: سوال دو

پرسش :

آیا انکار بعد از اقرار، تنها حد قتل را ساقط مى کند؟ یا موجب سقوط هر حدى، مثل صد ضربه یا هشتاد ضربه شلاق هم مى شود؟

پاسخ :
تنها حد قتل ساقط مى شود. و سایر حدود ساقط نمى شود. مثلا کسى که به دزدى اقرار کرده، اگرچه بعد منکر شود حاکم مى تواند دست او را قطع کند یا در مورد اقرار به شرب خمر هشتاد ضربه بزند. اگرچه بعداً انکار کند.

منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.