چهارشنبه، 23 بهمن 1398

احکام ارث | مسائل متفرقه ارث: سوال سی‌ و پنج

پرسش :

شخصى به علت بچه دار نشدن از محلى که بچه هاى بى سرپرست را نگهدارى مى کنند بچه اى را به خانه مى آورد و بزرگ مى کند، آیا بعد از فوت این شخص این بچه از او ارث مى برد؟

پاسخ :
در فرض سؤال که این پسر فرزند متوفى نیست از او ارث نمى برد، اگر چه در شناسنامه فرزند وى ثبت باشد. بلى اگر متوفى وصیتى نسبت به او کرده است تا ثلث اموال او در هنگام فوت نافذ است که باید عمل شود، و بقیه اموال بین ورثه او طبق احکام ارث تقسیم مى شود.

​​​​​​​منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد دوم، قم: امیر العلم، 1383.