پنجشنبه، 24 بهمن 1398

اعمال حج تمتع | رمی جمرات: سوال یک

پرسش :

کسى که به نیابت دیگرى رمى جمره مى‌کند، آیا کافى است که اول براى خودش هر جمره‌اى‌را رمى کند، و پس از آن به نیابت دیگران ولو ده نفر باشند یکجا رمى کند، بعد جمره وسطى را هم همین طور، و در پایان براى جمره عقبه نیز چنین کند، یا اینکه باید اول هر سه جمره را براى خودش، و بعد هر سه را براى دومى، و همچنین به ترتیب براى دیگران رمى نماید؟

پاسخ :
هر دو صورت صحیح است.

منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.