پنجشنبه، 24 بهمن 1398

اعمال حج تمتع | رمی جمرات: سوال ده

پرسش :

شخصى در رمى جمرات چنین تصور مى‌کرده است که باید سنگریزه به خود سنگهاى نصب شده جمرات بخورد، نه به ملات لاى سنگها که به وسیله آن ملات بندکشى شده است، لذا براى اطمینان که به خود سنگها بخورد، یازده سنگریزه...

پاسخ :
اگر مواردى را که شک داشته احتیاطاً زده، مانع ندارد، و چنانچه شک نداشته و قصد زیاده هم نداشته است صحیح است، هر چند در این صورت احتیاط مطلوب است.

منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.